Aanhanger rijbewijs

Verkeersschool in Laarbeek

Aanhanger (E achter B)

Het E rijbewijs is een mooie uitbreiding van je B rijbewijs. Met E achter B heb je meer vrijheid en mag je met een combinatie rijden. Een E rijbewijs is niet verplicht bij iedere combinatie. Weegt je aanhangwagen minder dan 750 kilogram, dan is het niet verplicht om in het bezit te zijn van het E rijbewijs.

 

Dit wil niet zeggen dat het niet aangeraden wordt. Verkeersschool Arlo de Bie raadt het aan om, iedereen die van plan is weleens met een aanhangwagen te rijden, lessen te volgen en het examen af te leggen. De juiste vaardigheden worden bijgebracht en je leer hoe het is te rijden met een aanhangwagen achter je auto. Tijdens de les mag het aankoppelen van de aanhangwagen niet vergeten worden.

 

De lessen om veilig met een combinatie te rijden kunnen op twee verschillende manier gevolgd worden.

 

  1. Reguliere methode
    Met deze methode heb je één tot twee lessen per week en daarna vindt het examen plaats.
  2. Versnelde traject
    Met het versnelde traject heb je binnen één dag je E rijbewijs. Je volgt op één dag alle lessen en daarna volgt direct het examen.

Na een intest krijg je advies van Arlo de Bie om te bepalen welk traject het best bij je past.

Aanhanger-rijbewijs voor €552,20

Bij Rijschool Arlo de Bie in Beek en Donk heb je je aanhanger-rijbewijs voor slechts 552,20 euro. Dit tarief is inclusief lessen én examen!

Bekijk hier alle tarieven »

Klaar om je rijbewijs te halen en benieuwd naar onze rijlessen? Meld je geheel vrijblijvend aan, dan neemt Arlo contact met je op!

Aanmelden »