Auto rijlessen

Verkeersschool in Laarbeek

Autorijbewijs

Een veilige en bewuste automobilist word je niet zomaar. Verkeersschool Arlo de Bie hanteert een aantal modules, te weten:

 

  1. Bediening voertuig
  2. Bijzondere verrichtingen
  3. Verkeersdeelneming
  4. Zelfstandige verkeersdeelneming

 

Bovenstaande modules zijn uit verschillende stappen opgebouwd. Stap voor stap kom je dichter bij je einddoel, het behalen van je rijbewijs. Met behalen van je rijbewijs kan geconcludeerd worden dat je een veilige en bewuste automobilist bent.

 

Op je instructiekaart, die na iedere les wordt bijgewerkt, heb je altijd inzicht in je vorderingen. Je kunt hier op zien hoe ver je bent en welke doelen er nog open staan. De werkwijze die Arlo de Bie hanteert, resulteert in een slagingspercentage van 80% bij het eerste examen.

 

Bij dé verkeersschool in Laarbeek krijg je altijd les van dezelfde instructeur. De instructeur geeft je een vertrouwd gevoel waardoor je op een prettige manier deelneemt aan de rijlessen. Je rijdt in een comfortabele Audi die van alle gemakken, zoals een ingebouwd navigatiesysteem en natuurlijk airco , is voorzien.

 

De rijlessen bij de reguliere opleiding bestaan uit blokken van 90 minuten. Hierdoor is er ruimte om je de nodige uitleg te geven, maar staat het beoefenen van de vaardigheden voorop.Deze kan je 1 of 2 x per week plannen.

 

Bij de compact-opleiding volg je meer dan 10 uur per week, waardoor je minder lang met je opleiding bezig bent, deze opleiding is een op maat opleiding dwz je doet eerst een intest waarin bekeken wordt hoeveel rijlessen je nodig hebt.Een voorwaarde is wel dat  voordat je de opleiding start je geslaagd bent voor het theorie-examen.

Rijles vanaf 49,-

Dat is en mooie prijs, maar besef dat de prijs per lesuur niet de grootste factor is in de kosten van een opleiding, een  of meerdere examens teveel kan de totaalprijs al aardig laten oplopen.

 

Daarvoor hebben wij aantrekkelijke examentarieven. En een hoog slagingspercentage.

 

Bij Rijschool Arlo de Bie in Beek en Donk kun je al terecht vanaf 49,- per les! Binnen no-time je autorijbewijs halen? Wij hebben het hoogste slagingspercentage van Beek en Donk

Bekijk hier alle tarieven »

Klaar om je rijbewijs te halen en benieuwd naar onze rijlessen? Meld je geheel vrijblijvend aan, dan neem ik contact met je op!

Aanmelden »